Av. HÜSNÜ YAŞAR OĞUZ’dan TEŞEKKÜR ve  HAYIRLI OLSUN MESAJI,

 

07 Haziran 2015 Milletvekilliği seçimi ile ilgili çok önemli bir aşama daha atlatılmış ve yeni dönemde Ülkemizi ve Şehrimizi en iyi şekilde temsil edecek  arkadaşlarımız görevlendirilmiş bulunmaktadır.

 

Ben öncelikle Ak Partimizi bugünlere taşıyan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye,  Partimizin Genel Başkanı Bilge Adam Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Beyefendi’ye  ve Milletvekili Adaylarının belirleme sürecinde görev alan Partimizin Genel Başkan Yardımcılarına,  Üst, Ara ve Alt Komisyonda görev alan Partimizin tüm görevli ve yetkililerine, Partimizin İl, İlçe ve Belde Başkanlarına, Üyelerine, Nevşehir Belediye Başkanımıza, Tüm İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımıza, Nevşehir Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Nevşehir Barosu başta olmak üzere tüm meslek kuruluşu Başkanlarımıza ve Yöneticilerine, Üyelerine,  tüm Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Yöneticilerine, Üyelerine, Bütün Yerel Basın ve Haber Ajanslarına, Şehrimizin Kanaat Önderlerine ve özellikle Nevşehir’imin Tüm Halkına bana bu dönemde göstermiş bulundukları teveccühten ve sevgilerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı arz ediyorum.

 

İnanıyorum ki 08 Haziran 2015 sabahında güneş ülkemizi bir başka aydınlatacak, Yeni Dönemde, “Yeni Türkiye”nin temelleri atılacak, Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması ve gelişmesi önündeki bütün engeller kaldırılacak, Türkiye prangalarından kurtulacaktır. Ülkemiz, Türkiye’miz, yeniden Bölgesinin, Tüm İslam Dünyasının, Balkanların, Orta Avrupa’nın,  Orta Asya’nın ve Tüm Afrika’nın umudu haline gelecek ve Dünya’nın “Beşten Büyük” olduğunu tüm dünyaya anlatacaktır.  Bu yolda; Ülkemizin İstikrarı, Birlik ve Beraberliği her şeyden çok önem arz etmektedir. Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkeziyle, Sun’isiyle, Alevisiyle, Ülkemizin Tüm Değerleriyle “BİZ”; “HEP BİRLİKTE”  bir ve beraber olup, önümüzdeki tüm engelleri ALLAH’ın izniyle hep birlikte aşacağız.

 

Ak Partimiz, iktidar olduğu ilk dönemden itibaren bugüne kadar hep milletimizin birlik ve beraberliğini amaç edinmiş, milletimizin değerlerini temsil etmiş ve ilk defa milletimiz kendini iktidarda hissetmiş, Millet, Devletiyle bütünleşmiştir. Ülkemizin “Yeni Türkiye” hedefinde AK Partimize ihtiyacı vardır. Partimiz, Yeni Dönemde hizmet yapacak arkadaşları “Görev”lendirmiştir.  Bu dönemde bu görev Sayın Mustafa Açıkgöz Bey ile Sayın Murat Göktürk ve Sayın Ebubekir Gizligider kardeşimize yeniden verilmiştir. Kendilerini tebrik ediyor, ALLAH(c.c)’ın yar ve yardımcıları olmasını diliyorum. Bu görev kendisine verilmemiş tüm aday adayı arkadaşlarımızın da kendilerinin ve AK Partimizin yanında ve hizmetinde olduklarının bilinmesini istiyorum. Seçimlerin; Ülkemizin, Milletimizin, AK Partimizin ve bize umut bağlayan tüm Dünya İnsanlarının hayırlarına vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı arz ediyorum.

 

Av. HÜSNÜ YAŞAR OĞUZ