OTOLIFE‘ın, Nevşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Nevşehir Kapadokya Kültür  merkezinde gerçekleştireceği 1. NEVŞEHİR OTO SHOW 03 – 05  Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Organizasyonda otomotiv dünyasının yenilikleri tek bir noktadan Nevşehir ve bölge halkının beğenisine sunulacak.

 BAŞKAN RASİM ARI’ YA TEŞEKKÜR

OTOLIFE Genel Müdürü Volkan Dizen, otomobil severlerin merakla beklediği 1. NEVŞEHİR OTO SHOW organizasyonu öncesinde, Nevşehir Belediyesine gerçekleştirdiği ziyarette; Başkan Rasim ARI’ ya ve Belediye çalışanlarına ülkemiz otomotiv pazarında yer alan dünya markalarının ilk kez Nevşehir ilimizde buluşmasına olanak sağlayacak bu organizasyona göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

ÖZEL KAMPANYALAR VE FİYAT AVANTAJLARI

Nevşehir ilimizde çok sayıda markanın katılımı ve yaklaşık 35’ e yakın modelin  sergileneceğini belirten Volkan Dizen; organizasyonda aynı zamanda son dönemde oldukça ilgi çeken elektrikli otomobil marka ve modellerinin de yer alacağını 3 gün sürecek organizasyon boyunca otomotiv tutkunları ve tüketiciler için özel kampanyalar ve fiyat avantajlarının da ilgi çekebileceğine aynı zamanda milli markamız TOGG ‘un da vatandaşlarla buluşacağına vurgu yaptı.

 OTO SHOW NEVŞEHİR’E ÖNEMLİ KATKILAR SUNACAKTIR

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim ARI ise; OTOLIFE Genel Müdürü Volkan Dizen’in ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Başkan ARI ; “ Nevşehir ilimizde ilk kez olan bu organizasyonun şehrimize katkı sağladığını düşünüyoruz. Bildiğiniz üzere şehrimizde büyük illerdeki gibi otomotiv sektöründe henüz çok fazla yatırım yok. Vatandaşlarımız farklı marka ve modelleri görmek için çevre büyük illere gitmekteler. Bu organizasyon ile birçok marka Nevşehir halkımızın ayağına gelerek hem onlara güzel bir hizmet imkanı yaratmakta aynı zamanda otomotiv sektörü ekonomisine de katkı sağlamaktadır. Otomotiv tutkunları ve halkımız için güzel bir 3 gün geçmesini, markaların bu organizasyona özel kredi imkanları ve kampanyalarından halkımızın yararlanmasını dilerim “ dedi.