Nevşehirli genç İş İnsanı Hüdai Öz ve Eşi Merve Öz’ün oğulları Hamdi Öz ve Göktuğ Öz’ün erkekliğe ilk adım olan sünnet merasimlerini yoğun bir katılım ile geçekleştirdi.
 
Crowne Plaza Cappadocia Hotelde gerçekleşen görkemli sünnet merasiminde, Hüdai Öz ve Eşi Merve Öz ev sahipliği yaparken, onur konukları arasında; Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, NESİAD Yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Nevşehir Teşkilat Başkanı, Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Serhat Sonugelen, çok sayıda iş insanları, arkadaşları ve akrabaları yer aldı. 
 
Fikret Çapacı'nın anonsu ile başlayan Sünnet düğünü alkışlar ve Mehteran takımı gösterisi ile; Hamdi Öz ve Göktuğ Öz’ün salona girmeleri ve hazırlanan taht köşelerine oturmaları ile başladı. Hafız Hafız Lütfü İlhan Hoca'nın duası sonrası; dedeleri Hüdai Öz, Hamdi Öz ve Mustafa Şayakdiken'in torunlarına Türk Bayrağı ve Kuranı Kerim takdim etmesinin ardından konuklara yemek ikramı yapıldı.

Halk Oyunları ve Zeybek ekibi gösterileri sonrası ÖZ ailesi adına davetlilere teşekkür eden genç iş insanı Hüdayi Öz, Bizleri bu mutlu günümüze teşrif ederek onurlandıran, evlatlarımızın mürvetlerinde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere sonsuz şükranlarımızı sunarız” dedi.  

Sünnet töreninde sahne alan Muammer Ünal performansı ile düğüne katılan davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Bizde FİB Ajans Organizasyon olarak ÖZ ailesine yavrularıyla beraber ömür boyu mutluluklar dileriz.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önmeli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com

Editör: İbrahim UYSAL