Zahire pazarı esnaflarından Özcan Bıyıklı,10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla FİB Haber Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre görüşerek gazetemiz çalışanlarının Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla FİB Haber İnternet Gazetesi’ne ziyarette bulunan Zahire pazarı esnaflarından Özcan Bıyıklı, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Başkan adayı Özcan Bıyıklı; “Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, her koşulda, sorumluluk duygusu içinde görevlerini yerine getiren basın mensuplarımızı takdir etmemek mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle başta FİB Haber Merkezi olmak üzere tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, başarı diliyorum." dedi.

Borsa başkanlığına adaylığını açıkladı...

Başkan adayı Özcan Bıyıklı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, ”Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığına aday olduğumu açıklamaktan ve Nevşehirli hemşehrilerimizin hizmetine talip olmaktan çok büyük bir onur duyduğumu ifade etmek istiyorum." dedi.

NTB'de 3 Dönem Yönetim Kurulu üyeliği yapan ve 30 yıldır zahire pazarında ticaretle uğraşan İş insanı Özcan Bıyıklı (62) evli ve 3 çocuk babasıdır.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyet dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, nazik ziyaretleri için teşekkür ederek adaylığının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.