Nevşehir Özel eğitim uygulama okulu 1. ve 2. kademe öğrenci veli ve öğretmenleri, Göreme Belediyesi desteğinde, Paraiso atv tur ev sahipliğinde Kapadokya'nın eşsiz manzarasında ATV turu yaptı.

Nevşehir Özel eğitim uygulama okulu öğrencileri Göreme'de, ATV'ciler Gençlik ve Spor Klübü Derneği Başkanı Adem Akdoğan'un düzenlediği gelenekselleşen organizasyonda ATV'ye bindiler.

Etkinliğe, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu İl Temsilcisi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Tarkan Güney, ATV'ciler Gençlik ve Spor Klübü Derneği Başkanı Adem Akdoğan, Beden Eğitimi Öğretmeni Vehbi Taşkıran ile Özel eğitim uygulama öğretmen, öğrenci ve aileleri katıldılar.

Konu hakkında açıklamada bulunan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren; "Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen ve Belediyemizin destekleriyle gerçekleşen projede; özel çocuklarımızı aileleriyle birlikte Göreme’de ağırlayarak ATV turu yaptık" dedi.

Başkan Eren; "projede ATV turu kapsamında özel çocuklarımız; Kılıçlar Vadisi, Güllüdere ve Kızlar Manastırını gezdi.

Projeye öncülük eden Beden Eğitimi Öğretmeni Tarkan Güney Nevşehir Özel eğitim uygulama okulu Müdür Sayın Mustafa Özçelik ve ATV turunu düzenleyen Adem Akdoğan’a teşekkür ederim.

Göreme Belediyesi olarak her daim sosyal sorumluluk projelerinin destekçisiyim. Hayatı; sevgiyle, saygıyla ve farkındalıkla özel çocuklarımız için daha anlamlı kılabiliriz." ifadelerine yer verdi.

ATV turuna katılan özel sporcular, Kapadokya'nın benzersiz manzaraları eşliğinde unutulmaz bir gün geçirdiler. Tur boyunca yapılan çeşitli aktivitelerle hem eğlenceli hem de sportif bir deneyim yaşadılar. Etkinliğe katılan sporcular, İl Müdürü Muhsin Özdemir'e teşekkür ederek, bu tür organizasyonların devam etmesini istediklerini dile getirdiler.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, özel sporculara yönelik etkinliklere devam edeceğini ve onların her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Editör: Fikret Capacı