Nevşehir'de faaliyet gösteren ışıltı estetik ve güzellik merkezi Avanos Mithat Dülge caddesi Bahçelievler mahallesi no 23/2 mado yolu üzerine yeni şubesini açtı.

Nevşehir Kapadokya bölgesinde güzelliğine önem veren kadınların vazgeçilmez adresi olan Işıltı Estetik Güzellik merkezi ünlülerin de uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Firma sahibi ve bölgenin sevilen iş kadını Yasemin Güçlü'nün Avanos'ta hizmete giren yeni şubesine ünlü fenomen Murat Övüç'te hayırlı olsun ziyaretine geldi.

Göz kapaklarına küçük rötuşlar yaptıran Övüç, böyle donanımlı ve kaliteli hizmet veren bir güzellik merkezi Avanos’da hizmet verdiği için Avanos’da yaşayan kadınların çok şanslı olduğunu vurguladı.

Övüç, “Yasemin Güçlü'nün yaptığı başarılı işlemleri yakından takip ediyorum. İlerleyen dönemde de İstanbul’da bir şube açmasını çok istiyorum. Olursa eğer ilk müşterisi de ben olacağım. Çünkü ciddi anlamda çok kaliteli işler yapıyorlar. Burada olma sebebim de bu. Işıltı estetik ve Güzellik Merkezi’nde yok yok. Kadına dair, güzelliğe dair herşey var. Çıkın çıkın gelin. Harika bir yer” dedi.

Işıltı estetik güzellik merkezi Avanos şube açılışına Murat Övüç'ün katılmasıyla yoğun ilgi gördü.