Nevşehir'de Aklınızı Başınızdan Alacak Lezzetlerin Tek Adresi Masal Atom Evi 2000 Evler mahallesi Şehit Murat Hamleci sokak No; 12/C'de yeni yüzü ile hizmetinize girdi.

Doğallığın Tadını, Masal Atom Evi'nde Tadan Bilir; "%100 Meyve, %100 Lezzet"

Masal Atom Evi olarak iddialı olduklarını dile getiren İşletme Sahibi Hatice Terzi, “Nevşehir halkına taze sıkılmış meyve suyu içmenin zevkini yaşatacağını belirterek, önceliğimiz yemediğimizi, içmediğimizi müşterilerimize sunmuyoruz. Covid – 19 kurallarına büyük bir titizlik ile uyuyoruz. Temizlik ve tazelik her şeyden daha önemli. Tüm ürünlerimiz hem sağlıklı, hem lezzetli, hemde çok pratik...” diye konuştu.

Taze ve günlük olan ürünlerin tüm vitaminlerini müşterilerine sunduklarını kaydeden Hatice Terzi, Nevşehir'de hiç tatmadığınız çok farklı lezzetleri iddialı konsepti ile ayağınıza getirdik. Hepinizi yeni tadlar ve lezzet diyarı Masal Atom Evi'ne bekliyoruz" dedi.
 

Masal Atom Evi'nde Neler Var?

  • Tost çeşitleri
  • Waffle 
  • Atom çeşitleri
  • Taze sıkılmış meyve suyu çeşitleri
  • Sıcak içecekler

Organik vitamin deposu "Masal Atom Evi"

Adres: 2000 Evler mahallesi Şehit Murat Hamleci sokak No; 12/C NEVŞEHİR

İnstegram: masal_atomevi50

Telefon; 0 541 141 03 94

Bizde www.fibhaber.com olarak sıcacık nezih bir ortamda sağlığınızı koruyacağınız ve lezzetini paylaşabileceğiniz, Masal Atom Evi'nin Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.  

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz... Hepinizi mekanımıza bekliyoruz!