Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği ile 'Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesi kapsamında, Nevşehir Esentepe mahallesi Çiçekli Camii de öğrenciler, mahallelerini temizledi. 

Çiçekli camiinin 40 kişilik temizlik timi öğrenciler mahallelerinde mıntıka temizliği yaptılar. 

 Nevşehirli öğrenciler, mahallelerini temizledi. 

Çiçekli cami imam hatibi Ahmet Aydemir, Öğrencilerimize değerler eğitimini milli ve manevi değerlerimizi öğretmeye çalışıyoruz. Proje kapsamında bugünde öğrencilerimizle birlikte "çevre temizliği" başlıklı değerler eğitiminde mahallemizin temizliğini yaptık. Etkinlik sonunda öğrencilerle birlikte mesire alanında mıntıka temizliği yaparak gençlerimizin değerlerinin yanında çevre temizliği konusunda da gereken ilgi ve alakayı gösterdiklerine şahit olduk. Teşekkürler gençler iyiki varsınız" dedi.

Çiçekli camimizin çiçek gibi talebeleri var...

Aydemir; "Proje kapsamında, camimizde öğrencilerimizle "Allah'ın Verdiği Nimetlere Şükür" dersimizi işledik. Yine proje çerçevesinde yapılan etkinliklerde onlara iyilikler ve güzellikleri anlatarak gençlerimizin gönüllerine dokunuyoruz. Çevre temizliği, doğa sevgisi, hayvan sevgisi, insan sevgisi, güzel ahlakla tomlumsal sorumluluklarımızı anlattığımız derslerimizde ayrıca niçin ve nasıl iyi bir vatandaş olmalıyızı anlatıyoruz. Onların sıkıntılarını dinlediğimiz mahallemizdeki çiçekli Camii Etüt Merkezi'nde öğrencilerimiz derslerinide yapma şansı yakalıyorlar." dedi.

Çiçekli cami imam hatibi Ahmet Aydemir'i örnek çalışmaları için tebrik ediyor, öğrencilerinide kutluyoruz.