Gönül belediyeciliği önceliğiyle Belediyesini yöneten Özkonak Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Abdulkadir Macit, insana dokunan çalışmalarıyla her kesimin takdirini kazandı.

Özkonak'ta Abdulkadir Macit sesleri...

Başta Doğalgaz olmak üzere Özkonak kasabası halkının hayatına dokunan projeleriyle dikkat çeken AK Parti Özkonak Belediye Başkanı ve adayı Abdulkadir Macit; "Üreten, ürettiğini hizmete çeviren yönetim anlayışıyla, bugün Özkonak'ın her tarafında değişimi, dönüşümü görmek mümkündür. Bunların yanı sıra sosyal faaliyet alanında da yüzleri güldürüyoruz.

Amacımız rutin Belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal, kültürel anlamda da zenginlikler oluşturarak, sosyal yönümüzü zenginleştiriyoruz." dedi.

Macit, “Biz yaptık, yine biz yapacağız” dedi

Öncelikler sıralamasına göre çalışma programını hayata geçirdiklerini belirten Başkan Macit, "Bizim niyetimiz doğduğumuz topraklara hizmet etmek, insanımızın derdine ilaç olmak ve gönüllerini kazanmaktır. Bu bağlam da vatandaşlarımızın duasına, Allah’ın rızasına talibiz." dedi.

Belediye hizmetlerinin devamlılığı için destek isteyen Macit, ‘Elbette bütün bu yaptıklarımızın yanında yapacaklarımızda var.  Yeni dönemde, "Gerçek belediyecilik için, Hazırız ve Kararlıyız" mesajı verdi.