Özkonak Belediyesi, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularının yoğun yaşandığı Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği veriyor.

Özkonak Belediyesi tarafından faaliyete giren aşevinde Ramazan ayı süresince ekonomik durumu zayıf, yaşlı ve rahatsız olan vatandaşların evlerine yemek servisi hizmeti veriliyor.

Ramazan bereketi ihtiyaç sahiplerinin sofralarına taşınıyor

Özkonak Belediyesi, aşevinde hijyenik bir ortamda hazırlanarak paketlenen sıcak yemekler, belediye ekipleri tarafından her gün 150 kişinin evlerine götürülerek teslim ediliyor.

RAMAZANDA GÖNÜL SOFRASI KURDUK

Özkonak Belediye Başkanı Abdülkadir Macit, Özkonak halkına her zaman hizmetin en iyisini verme gayreti içerisinde olduklarını ve insanların hayır duasını aldıklarını belirterek, “Göreve başlamadan önce projelerimiz arasında ihtiyaç sahibi, kimsesi olmayan, vatandaşlara sıcak yemek verebilmek amacıyla aş evi açmak vardı. Allah’a şükür bir hayalimizi daha yerine getirdik ve aş evimizi kurmuş bulunuyoruz. Ramazan ayı süresince kimsesi olmayan, yoksul, maddi durumu zayıf dezavantajlı vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtıyoruz." dedi.

Özkonak'ta Ramazan bereketi paylaştıkça artıyor

Belediye Aş Evi’nde yürütülen çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Abdülkadir Macit, sıcak yemek ihtiyacı olan aileleri ve dezavantajlı grupların yaşadığı mahallelerde sıcak yemek dağıtımlarını sürdürdüklerini ifade etti.

Başkan Macit, Özkonak’ta hiç kimsenin kendisini yalnız hissetmeyeceğine değinerek, ‘komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ anlayışıyla hareket ettiklerine vurgu yaptı. İnsanlara hizmetin en kalbi noktası gönüller kazanmak olduğunun altını çizen Başkan Macit, gönül belediyeciliğini tüm kesimlere yayacaklarını dile getirdi.

Ramazan ayı boyunca aşevi hizmet verecek

Özkonak Belediye Başkanı Abdülkadir Macit, "Belediyemiz tarafından kurulan aş evi sayesinde ihtiyaç sahibi, kimsesi olmayan, bakıma muhtaç 150 kişi için, evlerine sıcak yemek götürülüyor. Özkonak Belediyesi olarak, düğünden cenazeye, sevinçten hüznüne her anında Özkonaklı vatandaşlarımızın yanında hizmetindeyiz." dedi.

Özkonak Belediye Başkanı Abdülkadir Macit'in uygulamaya koyduğu aşevi hizmeti Özkonaklı vatandaşlardan büyük takdir topladı.