Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce köyünün sevilen muhtarı Hasan Gözderesi, NEVİAD üyesi hayırsever iş insanı Sağlam Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Sağlam'ı çalışma ofisinde ziyaret etti.

Nevşehirli hemşehrimiz hayırsever iş insanı Bayram Sağlam tarafından ilimize kazandırılacak olan Rehberlik ve Araştırma Merkezi için kendilerine teşekkürlerini ifade eden Muhtar Gözderesi, günün anısına üzerinde kendi portresi bulunan halı tablosu takdim etti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehirli hayırsever iş insanı Bayram Sağlam ise, Özlüce köyü muhtarı Hasan Gözderesi'ne nazik ziyaretleri ve hediyesi için teşekkür etti.

Sağlam Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Sağlam, " Ben bu toprakların evladıyım. Nevşehir bizim biz Nevşehirliyiz. Rabbim bize verdikçe memleketimizle paylaşmak boynumuzun borcu. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada her zaman memleketimin ve hemşehrilerimin yanındayım. Özlüce köyümüzün değerli Muhtarı Sayın Hasan Gözderesi'ne bu duyarlı davranışı nedeniyle teşekkür ediyorum' dedi...