AK Parti Kozaklı Belediye Başkan aday adayı Rıza Aydın, adaylık çalışmaları kapsamında ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Kozaklı Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan iş insanı Rıza Aydın halkla iç içe olmaya devam ediyor.

Başkan a.adayı Rıza Aydın, “Kozaklı'yı daha yaşanabilir, daha modern ve daha huzurlu bir ilçe yapmak için çalışacağız. Eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, kültürden spora kadar her alanda projelerimiz var. Kozaklı’nın potansiyelini ortaya çıkarmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgisi ve teveccühleri ile karşılaşan Aydın, AK Parti’nin halkın partisi olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’ye büyük hizmetler yaptığını belirterek, “AK Parti olarak, milletimizin teveccühüne layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Aday olursam, seçimlerden zaferle ayrılacağımıza inancım tam. Kozaklılı hemşehrilerimin desteğini bekliyorum.” diye konuştu.

Kozaklı İlçesindeki esnafı ziyaret eden Aydın'a Kozaklı esnafı büyük teveccüh göstererek tam destek veriyor. Dua ediyor.

Ziyaretler kapsamında vatandaşlarla iç içe olan ve esnaf ziyaretlerini sık, sık yapan Rıza Aydın, hem esnafın durumunu ve taleplerini soruyor. Hem de Kozaklı'da yapmak istediği çalışmalar ile ilgili bilgiler veriyor.

Başkan aday adayı Aydın, esnaf ziyareti sırasında yoldan geçen vatandaşlarla da bir süre sohbet ederken, okula gitmek için durakta bekleyen bir öğrenciyle dersleri üzerine bir süre sohbet etti.

Editör: Fikret Capacı