Göreve geldiği ilk günden bu yana yaptığı hizmet ve projelerle takdir toplayan, verdiği sözleri bir bir yerine getirirken güvenilirliği ve samimiyeti ile de  Nevşehirli vatandaşların büyük takdirini kazanan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 31 Mart Yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmesinin ardından kolları sıvadı.

Savran: "Nevşehir projelerimizi 10 Şubat'ta açıklayacağız"

Projelerini açıklayacağı tarihi sosyal medya hesabından duyuran Savran, Nevşehir için vizyon projelerinin 10 Şubat tarihinde tanıtılacağını açıklayarak ilk projesini de kamuoyuyla paylaştı.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran; "Kıymetli hemşehrilerim, projelerimiz hazır. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak, şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızı mutlu edecek birçok projemizi 10 Şubat tarihinde tanıtacağız. Proje tanıtımına kadar projelerimizden bazılarına sizlerle paylaşmak istiyorum. Birlikte kazanacağız, Nevşehir kazanacak…" dedi.

Nevşehir'i heyecanlandıran ilk projede yeni nesil belediyecilik anlayışı içerisinde "Benim şehrim" uygulaması ile vatandaş bir anlamda şehrini kendi yönetecek...  Belediye ile vatandaş arasındaki iletişimin daha şeffaf, hızlı ve sürdürülebilir olması yolunda önemli bir pencere açılacak. Vatandaşın yerel yönetim çalışmalarında aktif olarak söz sahibi olması sağlanacak.

Yaratıcı fikirler sizinle hayat bulacak!

"BENİM ŞEHRİM BENİM FİKRİM"

"Şehrimizi birlikte yönetiyor ve fikirlerinize önem veriyoruz" açıklamasında bulunan Başkan Savran şunları ifade etti; "Şehrimize kazandıracağımız projelere katkı sağlayacak fikir, görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Yapmanız gerek aşağıdaki linke girerek önerilerinizi paylaşmak. 

www.mehmetsavran.com.tr

 “Nevşehir İçin Benimde Bir Fikrim Var” diyorsanız bu projeye katılarak şehrimiz marka değerine katkıda bulunabilirsiniz."

Paylaşmak İstediğiniz Fikrinizin Konusu Nedir?*

Lütfen Fikrinizi Kısaca Açıklayınız.*

Yanıtınız

Lütfen Ad ve Soyadınızı Giriniz*

Yanıtınız

Sizinle İletişime Geçebilmemiz İçin Lütfen İletişim Bilginizi Giriniz.*