31 Mart seçimlerine adım adım yaklaşırken AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, göreve seçilmesi durumunda yapacağı projeleri açıklamaya devam ediyor.

3 Yıllık Belediye başkanlığı görevi süresince Nevşehir halkının hayatına dokunan hizmetleriyle Gerçek belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, başkan olması halinde gerçekleştirecekleri 3 yeni projesini daha kamuoyu ile paylaştı.

TIR PARKI:

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, "Şehir içi trafiğini rahatlamak, tır ve kamyonların güvenli bir şekilde park etmesine olanak sağlamak için en kısa sürede şehrimize bir tır parkı kazandıracağız." dedi.

GENÇLİK MERKEZLERİ VE MAHALLE KÜTÜPHANELERİ:

Savran; "Ders çalışmak ya da sosyal bir aktivite yapmak isteyen gençlerimiz, artık mahallelerinde bu imkana sahip olacak.  Gençlik Merkezi ve Mahalle Kütüphaneleri Gençlerimizin daha verimli bir çalışma imkanı sağlamak için durmadan çalışacağız."

AKÜLÜ ARAÇ DESTEKLERİ:

Savran; "Fiziksel engeli olan vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımlarını sağlamak için, ihtiyacı olan her vatandaşımıza engelli aracı desteği sağlayacağız."

Savran: “Biz Yaptık Yine Biz Yaparız”

Hayata geçirdiği projeler ve sosyal, kültürel faaliyetler ile Hizmet Belediyeciliği kavramına yeni bir boyut kazandırdıklarını söyleyen Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran,“Hizmet Belediyeciliğinde yeni bir basamağı aştık. ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ düşüncesiyle çıktığımız milletimize hizmet yolculuğumuzu daha kalıcı ve güzel bir seviyeye ulaştırdık. Gerçek belediyecilik mottosuyla hazırız ve kararlıyız ...” diye konuştu.