Nevşehir'in 15 Temmuz mahallesine muhtar adaylığını haftalar önce açıklayan iki çocuk annesi 46 yaşındaki Öznur YEŞİLÖZ; değişime hazır mısınız diyerek mahalle sakinlerine çağrıda bulundu.

Kadınlarla dayanışmanın en büyük motivasyonları olduğunun altını çizen 15 Temmuz mahallesi muhtar adayı YEŞİLÖZ;"Halkın muhtarı olmak istiyorum. 15 Temmuz mahallesine kadın eli değmeli. Değecek. Mahalle sakinleri ile el ele vererek tüm sorunları çözeceğiz. Mahallemin temel temel sorunlarına en doğru  şekilde ilgili kurumlar ile  çözüm odaklı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Var gücümüzle çalışacağız. Makam yada mevkii bu dünyada kalacak. Biz bu yolda ekibimle birlikte hizmet aşkıyla yürüyeceğiz." dedi.

Dürüst, Çalışkan, Çağdaş Vizyon Sahibi

MAHALLİ İDARELER MEZUNU

"İşi Ehline Verin"

15 TEMMUZ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI

Öznur YEŞİLÖZ;

Mahalli İdareler Mezunu Mahallesine gönül vermiş, dertlerini yenilikçi vizyonu ile güzellikler katmaya geliyorum.

1978 doğumluyum, evli ve 2 çocuk annesiyim. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mahalli İdareler Bölümü mezunuyum. Anne babamın duasını eşim ve çocuklarımın desteğini alıpta geliyorum. Henüz bu işe gönül vermeden sokağımdaki parkın ağaçlarına zirai mcadelede bulunuyordum. Düşünün muhtar olduktan sonra neler yapmam?

Öznur YEŞİLÖZ 15 TEMMUZ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI

Editör: Fikret Capacı