AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı İbrahim Taşdemir seçim ziyaretlerine devam ediyor.

Milletvekili Aday adayı Taşdemir, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle şehit ve gazi derneklerini ziyaret ederek, her zaman destekçileri olduklarını dile getirdi.

Taşdemir, ziyaretler kapsamında Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Zeki Didinmez ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi'yi dernek binalarında ziyaret etti.

Şehit ve gazilere her zaman minnet duyduklarını belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı İbrahim Taşdemir, "Bu vatan için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan kahramanlarımıza minnettarız. Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak boynumuzun borcu. Onların sorunlarını ve isteklerini yakından biliyoruz. Bu bağlamda her zaman yanındayız, destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Allah Gazi Meclisinde Milletvekili olma onurunu bana yaşatırsa sizlerin sıkıntılarının giderilmesi için el ele vererek elimizden geleni yapacağız" dedi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Zeki Didinmez'de, bu nazik ziyaretleri nedeniyle Milletvekili A.Adayı İbrahim Taşdemir'e teşekkür etti. Şehit yakınları ve gazilerin unutulmak istemediklerini söyleyen Didinmez, sorunlarını dile getirdi.

Didinmez, "Şehit ve gazilerimizin sosyal hakları ve sağlık alanı başta olmak üzere birçok sıkıntısı var. Bunları her yerde dile getiriyoruz. Şehit yakınları ve gaziler çok şey istemiyor. Bu tür ziyaretler, ufak bir dokunma, mutlu ediyor. Sizlerin yanımızda olduğunu bilmek ve desteğinizi ifade etmeniz bize güç veriyor" diye konuştu.

Ziyaret sonunda her iki dernek başkanı Milletvekili Aday adayı Taşdemir'e seçim sürecinde başarı dileklerinde bulundular.