AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İstanbul’daki seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Cumhur İttifakının adayı Binali Yıldırım’ın İstanbul için büyük bir şans olduğunun da altını çizdi.

İstanbul’da 23 ayrı bölgede çalışma yaptıklarını kaydeden, bu çalışmalar sonucunda İstanbul’da bulunan 92 bin Nevşehirlinin tamamına ulaşmayı hedeflediklerini belirten AK Parti Nevşehir İl Başkanı Yanar, MHP İl Başkanı ve partililerine de yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

Yanar, “Hamd Olsun şu an İstanbul’da çok güzel bir çalışma yapıyoruz. Nevşehir’den tüm belediye başkanlarımız, İlçe başkanlarımız, teşkilatlarımızın görevlendirdiği arkadaşlarımızla birlikte bir çıkartma yaptık İstanbul’a. AK Parti Nevşehir teşkilatları olarak 21 ayrı bölgede çalışmalarda bulunuyoruz. Gerek Nevşehirli hemşehrilerimizle gerekse onların bağlı bulundukları derneklerle güzel bir çalışma içerisindeyiz. Buradaki hemşehrilerimizin partimize teveccühü konusunda taramalarda bulunuyoruz. Bir kırgınlıkları varsa bunun üzerinde de durup hummalı bir çalışma yapıyoruz. Adeta İstanbul seçimlerini Nevşehir seçimleri gibi yaşıyoruz burada. Allah nasip ederse buradaki çalışmamızı bu hafta sonuna kadar sürdüreceğiz. Önümüzdeki hafta da tekrar gelerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 23 Haziran’a kadar İstanbul’da yaşayan 92 bin hemşehrimize ulaşmayı hedefliyoruz. Seferberlik ilan ettik. Taleplerini de alıyoruz. Nevşehir ile ilgili talepleri olanların o taleplerini, önerilerini de alıyoruz. Bu seçim bir mihenk taşı da oldu. İstanbul’daki Nevşehirlilerle buluşma aşamasında gerek teşkilatlarımızın gerekse belediye başkanlarımızın irtibatı koparmamaları konusunda çok isabetli çalışmalarda bulunuyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerin neden iptal edildiği, yinelenmesi gerektiği konusunda buradaki insanlarımız gerekli bilince ulaşmış durumda. Sayın Binali Yıldırım başkanımızın İstanbul için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Sayın Yıldırım’ın kazandığında İstanbul’a neler kazandırabileceğini, karşı taraf adayının kazandığında ise neler getirip götürebileceğini sandığa gidecek olan herkesin iyi düşünmesi gerekiyor. Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız ve beraberindeki partililerde burada çalışmalarda bulunuyorlar. Sayın Binali Yıldırım Cumhur İttifakının adayı. Kendilerine teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.