Nevşehir AK Parti İl Başkanlığı haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısı Nevşehir AK Parti İl Başkanı başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve partililer katıldı.

Haftalık il yönetim kurulu toplantısında gündeme dair konuların, yapılacak olan projelerin planlanması hakkında istişarelerde bulunuldu. İçinde bulunduğumuz süreci hassas bir şekilde yürüten AK Parti teşkilatı yaptığı çalışmalarda, kolay ulaşılabilen, milletin derdiyle hemhal olabilecek, Türkiye ve dünyayı okuyabilecek, vizyonuyla AK davanın temel politikalarına etki edebilecek, idealleri, hedefleri, hayalleri paylaşan ve buna örnek olacak çalışmalarla, Nevşehir'de yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

İl yönetim kurulu toplantısında açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, “Haftalık olağan il yönetim kurulu toplantımızı Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz’ün katılımlarıyla, Kovid-19 a karşı aldığımız önlemler içinde gündeme dair konuların istişaresi ile gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun inşallah" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ; "İl Başkanlığımızda haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı, İl Başkanımız Ali Kemikkıran, ve teşkilatımızın değerli üyeleri ile gerçekleştirdik. Toplantımızda alınan kararların hayırlara vesile olmasını dilerim. AK Parti Nevşehir ailesi olarak yeni bir heyecanla, daha büyük bir aşkla 2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.