TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir AK Parti Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlandı. Açıkgöz mesajında,

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

 
İlim ve irfan sahibi kimselere hürmeti, bize bir harf dahi öğreten kimsenin karşısında saygıyla eğilmeyi şiar edinmiş bir millet olarak, öğretmenlerimiz bizlerin baş tacıdır. Eğitimin temel taşı, eli öpülesi öğretmenlerimizdir.
 
Öğretmenlik tüm makam ve mevkilerin üzerinde bir değere sahiptir. Bugün itibariyle hangi makam ve mevkide olursak olalım bunu öğretmenlerimize borçluyuz. Öğretmenler, tarihten günümüze kadar olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.
 
 Bizlerin ve güçlü Türkiye’nin en büyük mirasçısı olan ‘Asım’ ın Nesli’, bilgili, donanımlı, eğitimli, ihlaslı, geleceğe yön veren ve geleceğe güvenle yürüyen bir nesildir. Genç neslimizin en modern ve en iyi eğitim imkânlarına kavuşması için ülkemizin her köşesinde 15 yıldır en büyük yatırımı eğitime, milletimizin geleceği çocuklarımıza yaptık.İnsana yapılan her yatırım, insanın yetişmesine verilen her emek bizim nazarımızda kutsaldır.
 
Her şartta ve her imkânda fedakârca emek veren öğretmenlerimiz en büyük övgüye layıktırlar. Türkiye, gelecekteki hedeflerine kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır.
 
 
15 Temmuz darbe girişiminde hain FETÖ’ ye karşı cesur gençlerimiz ve kahraman milletimiz geleceğine sahip çıkarak dünyada eşi görülmemiş bir destanı hep birlikte yazdı. Yeni Türkiye’ nin inşasının temel taşları millî ve yerli değerlerimize sahip siz kıymetli öğretmenlerimizsiniz.
 
 
Bu vesileyle, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlik temenni ediyorum. Bu vesileyle terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehitlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize vehayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarına Allah'tan rahmet diliyorum.
 
Saygılarımla…
 
 
 
                                               Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ
 AK PARTİ Nevşehir Milletvekili
TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi