AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Pandemi sonrası başlayan Haziran ayı yeni normalle sürecinde; bir yandan il merkezi ve ilçe ziyaretleri, bir yandan esnaf ziyareti, bir yandan Teşkilat çalışmalarına ağırlık verdi. 

AK Kadrolar, dün Göreme, bugün Sulusaray ve Nar'da...

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Gönül Seferberliği”ne Nevşehir Teşkilatları olarak tam destek verdiklerini söyleyen AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; “Bu makamlarda bugün varız yarın yokuz. Ama Recep Tayyip Erdoğan’ın davasının Nevşehir’de güçlenmesinin, AK Parti’nin Nevşehir’de o 2002 ruhuyla zaferden zafere koşmasının vebali de sorumluluğu da bizim üzerimizdedir. Bu bilinçle başta Şahsım olmak üzere; İlçe Başkanlarım, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarımız ve Yönetimde yer alan dava arkadaşlarımız çalışmak zorundayız. İnşallah bu yeni dönemde gönülden gönüle uzanan bir yol hikâyesini Nevşehir'imizde yazacağız” dedi.

Bu kapsamda dün Göreme beldesini ziyaret eden AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindeki heyet bugünde Sulusaray ve Nar beldelerini ziyaret ederek vatandaşların gönüllerine dokundu.

İl Başkanı Kemikkıran yaptığı açıklamada; "Dün, Göreme kasabamızda Merkez İlçe Başkanım Ferit Yiğitarslan ve Belde Başkanım İhsan Timur ile birlikte Belde teşkilatımızla bir araya gelip istişarelerde bulunduk.

Bugünde Nevşehir merkez ilçeye bağlı Sulusaray ve Nar beldelerini ziyaret ettik. İlk olarak Cuma namazımızı AK Kadromuz ile Nar Belde’mizde eda ettikten sonra normalleşmenin ardından esnaflarımıza hayırlı işler dileyip vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Ardından da Sulusaray Belde’mizde vatandaşlarımızla buluşarak Gönül Seferberliği adı altında bir araya geldik" dedi.

“Birlikte yürüyeceğimiz çok yolumuz var…”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan'da yaptığı açıklamasında; "Cuma Namazımızı İl Başkanımız Ali Kemikkıran, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Nar belde başkanımız Mustafa Taşkıran ve yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımız ile Nar beldemizde eda ettik. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorduk.

Hemen ardından İl Başkanımız Ali Kemikkıran, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Sulusaray Belde başkanımız Caner Şener ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile Sulusaray beldemizdeki vatandaşlarımız ile buluştuk. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Aşkımız, sevdamız, yârimiz, yarınımız, vatanımız var." dedi.

Ziyaretlerinde İl Başkanı Kemikkıran'a, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Yönetim Kurulu üyeleri ile Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz ve Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'te eşlik ettiler.