AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığı’nın düzenlediği İl Başkanları çalışma kampı için Kızılcahamam Kampı’na katıldı.

AK Parti seçimler yaklaşırken çalışmalarına hız verdi. Yerelde tüm kongreleri tamamlayarak yeni yönetimle teşkilatlanma sürecini tamamlayan AK Parti 2023 seçimleri için yol haritasını oluşturuyor.

AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığı, İl Başkanları çalışma ve istişare kampını 22 Haziran da gerçekleştiriliyor. AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve yardımcıları ile il koordinatörlerinin katılımıyla Kızılcahamam’da üç gün süren kampta, partiyi 2023 seçimlerine götürecek yeni yol haritası şekillendirilecek.

AK Parti Teşkilat Başkanlığının Kızılcahamam’da düzenlediği İl Başkanları Çalışma Kampı’na katılan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 2023 vizyonu ve hedeflerine ulaşmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.

Nevşehir'imiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz diyen Başkan Kemikkıran, "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca düzenlenen İl Başkanları çalışma kampı için Ankara/Kızılcahamam’dayız. Genel Başkan Yardımcılarımızın sunumları ve bölge toplantılarımız ile devam ediyor. Nevşehir’imiz için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.  

AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yardımcıları, il koordinatörleri ve 81 İl Başkanlarının katıldığı kamp, bugün sona erecek.