MHP Kavak belediye başkan adayı Feridun Bağcı beraberinde Belediye Meclis üyesi adaylar ile birlikte FİB Haber. Com İnternet gazetemizi ziyaret etti.

FİB Haber İnternet Gazetesi yönetim ofisinde, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir araya gelen MHP'li Başkan Adayı Bağlı, Gazetemizi yakından takip ettiğini ve ortaya koyduğu habercilik anlayışı ile il genelinde gündem oluşturan, halkın yakından takip ettiği bir gazete olduğunu bildiğini belirtti.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre görüşen MHP Kavak belediye başkan adayı Feridun Bağcı, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgi veren MHP Kavak belediye başkan adayı Feridun Bağcı, 31 Mart seçimlerinde iddialı olduğunu ifade etti.

“TEK HEDEFİMİZ HİZMET”

Dürüst hizmet anlayışı, doğru kaynak yönetimi ve bilimsel yöntemlerle başaramayacağımız hiçbir şeyin olmadığını dile getiren MHP Kavak belediye başkan adayı Feridun Bağcı, Kavak beldesini kendi öz kimliği üzerinden hizmet verebilecek, kendi öz dinamiklerini ve potansiyelini harekete geçirebilecek bir anlayışın hakim olması gerektiğini savundu.
Belediye Başkanı seçilmesi durumunda il ve beldedeki bütün kurum ve kuruluşlarla ortak hareket ederek istişare kültürüne önem vereceğini vurgulayan Bağcı,”Kavak'ta yaşayan halkımızın tamamının belediye başkanı olarak, eşit, adaletli şekilde hizmet edeceğim. Beldemizin gelişim, değişim ve büyümesi için elimden gelen tüm çabayı sarfedeceğim” diyerek “Benim halkım her şeyin en iyisine layıktır” dedi.” şeklinde konuştu.

MHP Kavak belediye başkan adayı Feridun Bağcı, konuşmasının devamında  31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve kardeşlik içinde geçmesi dileğinde bulundu.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Adayı Bağcı'ya çıkmış olduğu bu kutsal yolda başarılar diledi.