MHP 27.Dönem Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Varol ve Av. Fazlı Koç, seçim çalışmaları çerçevesince çarşı esnaflarını ziyaret etti. Gün içerisinde Nevşehir pazar yerini ziyaret eden MHP adaylarına esnafların yakın ilgi gösterdikleri gözlendi.

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker veparti il yöneticilerin de katıldığı esnaf ziyaretlerinde Seçim tarihine kadar gece gündüz demeden çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettireceğini belirten Milletvekili adayı Mehmet Varol “ 24 Haziran tarihine sayılı günler kala çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Hemşehrilerimizle buluşmamızda vatandaşlarımızın sıkıntıları dinliyor, yapabileceklerimizi 24 Haziran'ın ülkemiz ve milletimiz için önemini anlatıyoruz dedi.

 MHP Milletvekili Adayı Av. Fazlı Koç ise, " Nevşehirli Esnaflarımıza ayak üstü de olsa genel merkezimizin açıklamış olduğu programı açıklamaya çalışıyoruz. Milletvekili seçildiğimiz taktirde Nevşehir'de neler yapacağımızı anlatıyoruz. Yapamayacağımız hiçbir sözü kimseye vermiyoruz. Özellikle esnaf arkadaşlarımıza sadece seçim zamanı değil milletvekili seçildikten sonrada onların içerisinde onların yanında olacağımız sözünü veriyoruz. Onlardan önce dua sonra destek istiyoruz" dedi.