AK Parti Genel Merkezi’nin talimatıyla 81 ilde eş zamanla başlatılan ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ kapsamında AK Parti Teşkilatı’nın toplantısına katılmak üzere Niğde'ye giden TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunurken, Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile bir araya geldi.

Milletvekili Açıkgöz; "Niğde’deyiz"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında il ziyaretlerimiz de devam ediyor. Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde şehit analarımızın, şehit babalarının ellerini öpüp dualarını aldık." dedi.

Niğde Eczacı Odası ve AK Parti Niğde İl Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz ; "53. Bölge Niğde Eczacı Odası’nda Niğdeli meslektaşlarımla bir araya geldik. Sektörün çözüm önerilerini konuşup fikirlerini dinledik, notlarımızı aldık.

Niğde’de şimdiki durağımız AK PARTİ Niğde İl Başkanlığımız. Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, Niğde İl Başkanımız Ömer Kılıç, Niğde Milletvekilimiz Yavuz Ergun, MKYK üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla bir aradayız. Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için gece gündüz demeden çalışmaya, kapı kapı gezmeye devam inşallah… Durmak Yok Yola Devam" dedi.