Nevşehir’de ilk kez düzenlenen 1. Nevşehir/ Kapadokya Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaret eden AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Tarım Fuarının tarım ve turizm şehri olan Nevşehir için önemli bir boşluğu doldurduğunu dile getirdi.

Nevşehir merkez İbrahimpaşa Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinde düzenlenen fuarı ziyaret eden AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, üretici ve sektör temsilcileriyle görüştü. Milletvekili Açıkgöz'e, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, Nevşehir pazarcılar odası Başkanı Selim Özmen ve partililer eşlik etti.

Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Açıkgöz, fuarı gezdi.

Açıkgöz: "Nevşehir'de bir ilke imza atıldı devamıda gelecek"

Nevşehir ile birlikte Türkiye'nin birçok ilinden 100'ü aşkın üretici firmaların yeraldığı fuarın gelecek yıllarda da daha kapsamlı bir şekilde devam edeceğini ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "İlki düzenlenen Nevşehir Kapadokya Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı’mızdayız. Katılım ve ilgi süper. Nevşehir’imiz turizm yanında tarım politikaları ve yatırımlarıyla Türkiye Yüzyılı’na hazır." dedi.

Açıklamada bulunan Açıkgöz, "Öncelikle tebrik ediyorum. 1'inci tarım fuarımız Nevşehir'de üretim yapan hem de diğer ulusal firmaların katıldığını gördüğümüz tarım ekipmanlarıyla alakalı zirai ilacından gübresine kadar başarılı bir fuar gerçekleştiriliyor. Fuara ilgi ve alakanın yoğun olduğunu görüyoruz. Firmaların yine yerlerini aldığını görüyoruz. İnşallah çiftçimiz istifade eder. Hayırlı olsun, bereketli olsun inşallah. Nice tarım fuarlarında buluşmak üzere" dedi.