AK Parti'de görev yapan geçmiş dönem Nevşehir ilçe ve belde Belediye Başkanları Uçhisar kasabası Millocal Restaurant Cappadocia hotelde buluştu.

2004'den bugüne kadar Osman Süslü'nün ev sahipliğinde ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında düzenlenen "Önceki Dönem Belediye Başkanları Toplantısına" ilçe ve belde Belediye Başkanları yoğun katılım gösterdi.

BİZDE ESKİ YENİ AYRIMI YOK

AK Partili eski başkanlara hitap eden AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, şu ana kadar AK Parti iktidarında her alanda elde edilen kazanımların kaybedilmemesi için herkesin desteğine ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Başkan Kemikkıran, “Bu kutlu davada görev yapmış, emek vermiş ve o vazifesinden ötürü toplumu karşı, millete karşı mahcup olmamış o hizmetin gururuyla birlikte Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde bu kutlu yolculuk 21 yılı aşkın süredir devam ediyor. Bu davanın kuruluşundan bugüne kadar sıfatı, görevi ne olursa olsun bu emeği bir dava aşkıyla ortaya koyup ahirete irtihal eden bütün dava arkadaşlarımızı rahmetle, minnetle anıyorum. ” dedi.

“2023 YILI SIRADAN BİR YIL DEĞİL”

Konuşmasında makam ve mevkilerin geçici olduğunu önemli olanın hoş seda bırakabilmek olduğunu ifade eden Kemikkıran, “Sizleri selamların en güzeli Allah’ın selamıyla selamlıyorum. Bu dünya gel-geç dünyası… Bu dünyada ne para, ne pulun ne mevki, ne de makamın bir faydası yok. Hepsi gelip geçici. Kalıcı ne biliyor musunuz? Gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek. Bırakabiliyor muyuz? Şimdi kardeşlerim 2023 yılı seçim yılı, bizler için sıradan bir yıl değil. En büyü gayreti, çabayı, koşuşturmayı isteyen bir yıl. Bu yıl için çalışmaya hazır mıyız? Allah yar ve yardımcımız olsun…” diye konuştu.

“GÜÇLÜ BİR TEŞKİLATIMIZ VAR”

AK Parti İl Başkanı Kemikkıran konuşmasında, “Ak Parti’de teşkilatlardan gelen arkadaşlarımızın belirli pozisyonlarda olması bizim için gurur vesilesi aynı zamanda da çok büyük bir avantajdır. Çünkü hem teşkilatın dilinden, hem milletin dilinden çok iyi anlıyorlar. AK Parti ilk kurulduğunda biz hazır kıta seçmenler olarak bekliyorduk. Siyaset insanı yetiştiren bir kurumdur. Biz AK Parti’de yetiştik.” dedi.

 “BİZE BÜYÜK BİR MİRAS BIRAKTINIZ”

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran konuşmasının sonunda AK Parti’de görev yapmış herkese teşekkür ederek, “Bu bir bayrak yarışı. Bu bayrağı siz en güzel şekilde taşıdınız. Buralara kadar getirdiniz. Bizler de bu görevi, bu bayrağı en güzel yerlere taşımak için var gücümüzle çabalıyoruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz, nasıl bir dava temsil ettiğimizi çok iyi biliyoruz. Büyük bir liderimiz, dünyaya yön veren liderimiz var. Bu liderin ışığında davamızı başka yerlere nasıl taşıyacağımızın plan ve programlarını yapıyoruz. Cenab-ı Allah inşallah bizleri mahcup eylemez. Sizler bizlere çok büyük bir miras bıraktınız. Nevşehir teşkilatı olarak çok güçlü bir yapımız var. Bu mirasta emeği geçen siz dava büyüklerime teşekkürlerimi sunuyorum. Şu ana kadar çok büyük hizmetler oldu, cefalar çekildi. Gerçekten de herkesin bu duvarın örülmesinde bir tuğlası, bir taşı var. Ahde vefa bu davada çok kıymetlidir. Sizlerin görüşlerinden istifade etmek, tecrübelerinden yararlanmak için bu vefa buluşmalarını önemsiyoruz. ” ifadelerine yer verdi.