7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği seçimleri için Oprt. Dr. Fatih Yakut, Milletvekilliği aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Yakut, daha sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i makamında ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Op.Dr. Fatih Yakut, başvuru sonrası yağtığı açıklamasında, Ak Parti’nin şu ana kadar yapmış olduğu çalışmalar ile sürekli daha iyiye giden bir Türkiye’de yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Güzel ülkemiz, Türkiye’miz, geçmiş dönemlerde yaşanan siyasi handikaplardan, ekonomik krizlerden, darbe yönetimlerinden arınıp artık icraatların yapıldığı, milletin menfaatlerinin ön planda tutulduğu, Hak yolunda halk için hizmet eden, tüm dünyaya söz söyleme hakkı olan bir pozisyona gelmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan ve çok değerli bir aşamaya gelen Ak Parti, Değerli Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile kutlu yolculuğuna devam ederken,  Ak Parti  sadece kendi toprakları altında yaşayanların değil tüm dünyadaki Müslümanların, mazlumların da  savunucusu, öncüsü olmuştur.

 

Ben de bu toprakların bir evladı olarak, memleketime, insanıma hizmet etmeyi ibadet görerek tüm mazlumların haklarının yılmaz savunucularından biri olmak, yapılan çalışmaları daha da ileri seviyeye taşımak adına 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi’nde  Ak Parti’ den Milletvekili aday adaylığına başvurumu yaptım.

Yunus Emre’nin o engin gönlünden dökülen şu güzel mısralarda olduğu gibi:

‘’ ‘’Yol odur ki doğru vara,

Göz odur ki Hakkı göre,

Er odur alçakta dura

Yüceden bakan göz değil.’’

Halkımızla birlikte el ele  Hak yolunda Yeni Türkiye’ye daha güçlü yürümek için çıktığım bu yolculukta, Allah’tan hayırlısını diliyor, desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.

En içten sevgi ve saygılarımla…

Op.Dr. Fatih Yakut Kimdir ?

Nevşehir’de özel bir Hastanede Başhekimlik ve Yöneticilik yapan Dr.Yakut, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da görev aldı. Ayrıca Nevşehir Tabipler Odası Başkanı olan Yakut, seçimlerinin Türkiye’ye ve Nevşehir’e hayırlar getirmesini temenni etti.

Yakut,  evli ve 3 çocuk babası.