Bölgesel Amatör Lig’de heyecan Pazar günü oynanacak olan maçlarla başlıyor. 

2021- 2022 Futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 3. Gurup'ta mücadele verecek olan Nevşehir temsilcilerimizden Suvermez Kapadokyaspor Pazar günü deplasmanda Kayseri temsilcisi Develispor ile ilçe stadında saat: 14:00'te oynayacağı ilk maçına hazırlanıyor.

Fikret Başkanımızı Unutmadık unutmayacağız!

Yaklaşık bir aydır Suvermez Kapodokya sporla yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Bizim için çok olumlu geçen bu çalışmalar esnasında sevgili Kulüp Başkanımız bu takıma her şeyini veren Fikret Tunca başkanımızı kaybettik. Çok üzüldük, bu üzüntümüze halkımız spor camiası destek oldular. Ne kadar sevilen bir başkan olduğunu bir kez daha görduk ama elden gelen bir şey yok. Rabbim mekânı'nı cennet eylesin inşallah.

Başkanımızın çocukları Şuayip ve Halil bey babalarının mirasını kaldığı yerden büyük bir özveriyle eksiksiz devam ettiriyorlar .

Yine diğer yönetici arkadaşlarımız bunun gayreti içerisindeler bizlerde teknik ekip olarak bu yükü taşıma gayreti içerisindeyiz şu an için her şey olumlu gidiyor.

Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.

Takımımızda şu an için 24 oyuncudan oluşuyor. Hepside birbirinden değerli oyuncular. Bu memlekete neden geldiklerini farkındalar. 

3 tane sakat oyuncumuz bulunmaktadır. Oyuncularımın çalışmalarından şahsım ve teknik ekip olarak son derece memnunum. Hepsi çok istekli arzulu denileni yapma gayreti içindeler. Şu an için Develi spor müsabakasına takımım hazır. İnşallah oynayacağımız oyunu sahaya yansıtıp istediğimiz puan ve puanlarla dönüp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ve inşallah kazasız belasız şehrimize puanlarla döneriz." dedi.

Haber:Mustafa Ferveren