Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Nevşehir ziyaretleri kapsamında Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdürü Özgür Memiş'ten brifing aldı.

Bakan Yumaklı'ya ziyaretlerinde Nevşehir Valisi Ali Fidan, Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Savran katıldı.

Bakan Yumaklı; "Mevşehir'de İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzü ziyaret ederek, Bakanlığımızın “gizli” kahramanları ailemizin kıymetli üyeleriyle buluştuk. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için mesai mefhumu gözetmeden çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum." dedi.

İl Müdürlüğü ziyaretinin ardından Bakan Yumaklı ve beraberineki heyet, Nevşehir Çat kasabası sınırlarında bulunan Öz Güngör Tarım'a ait soğuk hava deposunu gezdi.

Öz Güngör Tarım Tohum Nakliyat Ltd. Şti. Firmasının ülkemiz patates sektöründe ortaya koyduğu üretim ve depolama alanında sahip oldukları kapasite hakkında firma sahibi Hacı Güngör'den bilgi alan Bakan Yumaklı, daha sonra firmanın kendi kullandığı ve 40 bin ton kapasiteli kayadan oyma doğal patates depolarında incelemelerde bulundu.