MKE Ankaragücü Kulübünün, İmalat-ı Harbiye döneminden başlayan hikayesini konu alan "Tek Yürek İmalat-ı Harbiye" filminin galası Ankara'da yapıldı.

Filmin tüm cast hizmeti Ankara'da faaliyet gösteren ve bir çok projede imzası olan Zekicecast ajans tarafından sağlanmıştır. Ajans kurucularından  Nevşehirli Ahmet Çevirgen halen Ankara'da cast hizmetleri ve oyunculuk hayatına devam etmektedir.Gecede Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ile bir araya gelen Çevirgen "  Çok emek verdik ,filmin çekimleri bir aydan fazla sürdü,çok yorulduk ama buna değdi ,film geçmişten günümüze tek yürek olduğumuzda neleri başarabileceğimizi gözler önüne sermektedir,oyuncularının nerdeyse tamamını Zekicecast olarak biz sağladık bu sebepten de ayrıca onur duymaktayım.Nevşehirli olarak bu alanda da emek vermeye temsil etmeye devam ediyorum.Oyuncu olma niyetinde olan tüm hemşerilerimize  kapımız açıktır " dedi.

Nata Vega AVM'nin sinema salonlarında gerçekleştirilen galaya, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca , filmin yönetmeni Serdar Çetinkaya, başrol oyuncuları Turgay Tanülkü, Sitare Akbaş ile İnanç Konukçu, filmin diğer oyuncuları ve ekibi ile çok sayıda davetli katıldı.