Cumhurbaşkanlığı seçimini Erdoğan’ın kazanmasının ardından kutlamalara katılarak açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, “Anadolu’nun yiğit evladı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında duran gönül sevdalılarını selamlıyorum. Doğru zamanda doğru adam dediniz, Allah razı olsun.” dedi.

‘GÖNÜL SEVDALILARINI SELAMLIYORUM’

Milletvekili Süleyman Özgün, “Anadolu’nun yiğit evladı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında duran gönül sevdalılarını selamlıyorum. Sağ olun, var olun. Bir noktayı unutmayalım. Türkiye Cumhuriyet sadece 780 bin kilometrekarelik alan değil. Bosna Hersek’ten Afrika’nın en ücra köşelerine kadar bütün ümmetin ışığı gözbebeği olan sizlersiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Tüm kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Kazanan gönül coğrafyamız oldu elhamdülillah. Sahadaki Sefer ordusu teşkilatlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Seher ordusu gözyaşlarıyla dua eden dedelerimize, ninelerimize, evdeki bacılarımıza hepinizden Allah razı olsun. Doğru zaman, doğru adam.” şeklinde konuştu.

Sandıkta Osmanlı tokadı yediler!

Seçim zaferini kutlarken Millet İttifakı’nı da eleştiren AK Parti Milletvekili Özgün, “Sırtını Kandil’e dayayanlar sandıkta Osmanlı tokadı yedi." dedi. 

Özgün: 'Teşekkürler Türkiye  Teşekkürler Nevşehir'

Özgün; "Asrın seçimi olarak gördüğümüz bu seçimde halkımız seçimini yapmıştır. Milletimiz; Algıyı değil, hakikati seçti, Yalanı değil, dürüstlüğü seçti, Kandili değil, Büyük Türkiye'yi seçti. Milletimiz, Nevşehirimiz Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti." dedi.