Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, 20 yıldır birlikte görev yaptığı Göre Belediyesi çalışanlarına iftar yemeği ile veda etti. Belediye personelinden helallik isteyen Başkan Topçu, “Benden yana bütün arkadaşlarıma haklarım helal olsun. Sizleri hiç unutmayacağım” dedi.

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, belediye personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Topçu, düzenlenen iftar yemeği ile personeline veda etti.  Belediye personelinin tam kadro katıldığı iftar yemeğinde konuşan Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, “Göre’mizin 20 yılına damga vurmuş belediye emekçilerimiz.” diyerek, sözlerine başladı.

GÖRE BELEDİYESİ KOCAMAN BİR AİLE OLDU

Bu buluşmanın bir veda olduğunu belirten Topcu, “20 yıl boyunca sizlerle her zaman burada, bu belediye meydanımızda böylesi güzel iftar sofralarında beraber olmanın tarifsiz mutluluğunu yaşadık. 20 yıl boyunca sizlerle hem mesai arkadaşı olduk hem de her birinizle kocaman bir aile olmaya talip olduk. Geldiğimiz noktada bunu da başardık. 20 yılda Göre’mize güzel hizmetler verdik. Aynı zamanda dostluk, aynı zamanda kardeşlik, aynı zamanda bir aile hukuku oluşturma anlamında da çok önemli mesafeler kat ettik” dedi.

HAKLARIM HEPİNİZE HELAL OLSUN

20 yılda eserler üzerine eserler üreten bir belediyeyi birlikte ve beraberce ortaya çıkardıklarını belirten Topcu, “Benim size haklarım geçmiş olabilir. Sizin de bana haklarınız geçmiş olabilir. Benden yana bütün arkadaşlarıma bütün haklarım helal olsun. Sizleri hiç unutmayacağım” diyerek, personeline veda etti.

İftar sonrasında Belediye peronelleri de Başkan Topcu'ya hizmetleri için teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.

Proğram günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.