Nevşehir'de Turizm ve Yönetim alanlarındaki başarıları ile tanınan Genç İş insanı ve turizmci Murat Çopur, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı’na başvuru yaptı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Murat Çopur, daha sonra AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'ı makamında ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, aday adaylığı dosyasını aldığı Murat Çopur'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Nevşehir Milletvekili A.Adayı Murat Çopur, resmi başvuru sonrası yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “Niyet Hayr, Akibet Hayr inşallah Değerli büyüklerim küçüklerim, Kıymetli Hemşerilerim; 2009 yılından günümüze kadar ve halen devam etmekte olan sevdam, Partime hizmet etmekteyim. Bununla onur gurur duyuyorum.

2009 yılında çiceği burnunda bir genç, sandık görevlisi olarak başladığım siyasi hayatıma, bu kutlu ve şerefli yolda köy temsilciliği, ilçe gençlik kolları, il gençlik kolları ve diğer çeşitli kademelerde, layık görülen görevler üstledim. Günümüz seçiminin ne kadar önemli bir dönüm noktası olduğunu biliyorum ve biliyorsunuz.

Bu yüzden Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN'ın bir neferi olmak, tabi asil olan siz Milletimizin Vekili olmak için 28'ci dönem Milletvekilliği adaylığı ile göreve talibim. İnşallah görev nasip olur ise Nevşehir'imizin her bir köşesine (köy, kasaba) elimden gelen hizmetlerin en iyisini yapmak için gayretle, samimiyetle çalışacağımdan zerrece şüpheniz olmasın. Sağ olun varol olun..." dedi.

FİB Haber.Com Gazetesi olarak bizlerde Sayın Murat Çopur'a başarılar diliyoruz.

Murat ÇOPUR kimdir?

28'ci dönem AK parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Murat ÇOPUR kimdir?

23 Temmuz 1992 yılında Nevşehir Avanos ilçesinde dünya'ya geldim. Çocukluğum benim ve ailemin ikamet ettiği Çavuşin köyünde geçti. Eğitim hayatıma Çavuşin köyü ilköğretim okulu ile başlayıp, Avanos teknik ve meslek lisesi bilgisayar programlama bölümü ile devam edip, Nevşehir hacı bektaşi veli üniversitesi, Avanos meslek yüksek okulu bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümü mezunu olarak ön lisans eğitimimle tamamlamış bulunmaktayım.

3 (üç) nesilden beri esnaf olan ailenin, esnaf çocuğuyum. Ben ise Babamdan devir aldığım bayrakla, turizm sektöründe esnaflık ile meşgul olmaktayım.

Evli ve 1 (bir) çocuk babasıyım..