Türkiye’nin ilk fizyoterapist Milletvekili Emre Çalışkan, Kapadokya Üniversitesi'nde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon üzerine öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşide öğrencilere bilgi deneyim ve tecrübelerini paylaşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, fizyoterapinin insan sağlığının korunması ve iyileştirilmesinde önemli bir rol oynadığını belirterek, “Dünyada ve ülkemizde gelişen teknoloji, beslenme alışkanlıklarındaki olumsuz değişiklikler, toplumumuzun giderek daha fazla hareketsiz yaşaması, artan hastalıklar, yaşam süresinin uzaması fizyoterapistlik mesleğini daha önemli hale getirmektedir. Alanında güncel bilimsel gelişmeleri takip edebilen, mesleki bilgi, beceri ve yetkinliğe sahip fizyoterapistlere olan ihtiyaç da giderek artmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Soru cevap bölümünün ardından Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’a proğramın moderatörü KÜN. Dr. Öğr. Üyesi Rukiye Yalap tarafından teşekkür belgesi verildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Kapadokya Üniversitemizin Fizyoterapi Bölümü öğrencileriyle, müstakbel meslektaşlarımla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Söyleşinin Moderatörlüğünü yapan Dr.Öğr.Üyesi Rukiye Yalap hocamıza ve değerli öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum." dedi.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Üzerine Söyleşi Serisi
Başlangıç Tarihi: 17.05.2024
Saati: 14.00
Yerleşke: Kapadokya Yerleşkesi
Yapılacağı Yer: Oktay Sinanoğlu Konferans Salonu
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Söyleşi
Düzenleyen Birim: Program

Konuşmacı: Emre Çalışkan, Nevşehir Milletvekili

Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Rukiye Yalap

Etkinliği Düzenleyen Bölüm/Program: Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Editör: Fikret Capacı