AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan Haberleri

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan haberleri ve güncel AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan gelişmeleri, AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ile ilgili tüm video, AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan fotoğrafları ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Genel

Tayland Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan bir dizi toplantı ve ziyaretlerde bulunmak üzere Tayland'a gitti.

Güncel

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Türkiye'deki tüm profesyonel turist rehberlerinin beklediği kanuna damgayı vurdu.

Nevşehir

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; 'Kapadokya Havalimanı Terminal Binası ve Mütemmim Tesisler Yapımı yapım işi' ihalesi 2 Mayıs'ta yapılıyor"...

Haberde İnsan

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli iş insanı Yaşar Eroğlu'nu ziyaret etti.

Sağlık

Nevşehir Devlet Hastanesi ile Acıgöl, Derinkuyu ve Hacıbektaş İlçe Devlet Hastanelerinde farklı branşlarda 13 yeni doktor atanacak.

Siyaset

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Kapadokya Alanı Turizm Yatırımcıları Derneği (KAPYAD) başkanı Ömer Tosun ve yönetim kurulu üyeleri ile...

Siyaset

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Nevşehir'de 34 personel alımı yapacağını müjdeledi.

Siyaset

Ankara Nevşehirliler Dernek Federasyonu (ANDF) Gazi mecliste AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'la bir araya geldi.

Siyaset

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehirli SMA hastası Nazlı Nisanur bebek kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Yaşam

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran Kuzey Irak'ta yaralanan uzman çavuşu evinde ziyaret...

Sağlık

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Sağlık Bakanlığı tarafından Nevşehir'e 47 münhal tabip kadrosunun açıldığını müjdeledi

Genel

Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve beraberindeki heyet Ankara Nevşehirliler Dernekler Federasyonunu ziyaret etti.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu