Nevşehirli Genç İş İnsanı Orhan Us ve Eşi Fatma Us'un oğlu Ubeydullah Us hafta sonu gerçekleştirilen rüya gibi bir sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımını attı.

Sünnet düğünün sunumlarını FİB Ajans ve Organizasyon adına gazeteci Fikret Çapacı yaparken düğünde Minik Ubeydullah Us, Plevne Marşı eşliğinde anne ve babası ile birlikte salona giriş yaptı.

Daha sonra torunları Ubeydullah Us'a dedeleri Harun Civelek ve Ahmet Us tarafından Kuran- ı Kerim ve Türk Bayrağı takdimi davetlileri duygulandırırken uzun süre alkış aldı.

Alyans Düğün Salonu'nda gerçekleşen görkemli sünnet merasiminde, Orhan ve Fatma Us çifti ev sahipliği yaparken, yavrularının bu mutlu gününe, çok sayıda eş dost ve akrabaları katıldı.
 
Heyecanlı başlayan sünnet şöleni alkışlar ve zeybek gösterisi ile; Ubeydullah Us'un salona girmeleri ve hazırlanan tahta oturmaları ile başladı. Nevşehir'in önemli kanaat önderlerinden Cemil Usta Hoca'nın sohbet ve duasının ardından; Minikler için hazırlanan Hacivat, Karagöz ve illizyonist gösterisinin ardından yemek ikramı yapıldı.

Anneanne Hatice Civelek ile babaenne Zekiye US hanımefendilerin torunlarına kına yakmasıyla devam eden sünnet düğününde gecenin kahramanı minik Ubeydullah Mauro Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısını arkadaşları ile birlikte seslendirdi.

Pamuk şekeri ve çeşitli ikramlarla unutulmaz bir gün geçiren çocukları Palyaçolarda yüz boyaması ve çeşitli oyunlarla eğlendirdi.
 
Gösteri sonrası US ailesi adına davetlilere teşekkür eden Orhan Us, “Bizleri bu mutlu günümüzde, evladımızın mürvetlerinde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere sonsuz şükranlarımızı sunarız” dedi.  

Sünnet töreninde sahne alan ünlü son dönemin popüler ismi sanatçı Elif Buse Doğan performansı ile düğüne katılan davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sahneye davet ettiği Ahmet Yiğit ve Hüseyin Yağız ile popüler şarkısı "samsak dövecini" birlikte söyleyerek unutulmaz bir an yaşattı.

Bizde FİB Ajans Organizasyon olarak US ailesine yavrularıyla beraber ömür boyu mutluluklar dileriz.