Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, Nevşehir’in adeta bir ilçesi haline gelen Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki yeni TOKİ bloklarında oturan vatandaşlarla bir araya geldi.

30 Mart Mahalli idareler seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına TOKİ bloklarındaki seçim karargahında vatandaşlarla bir araya gelerek devam eden Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Hasan Ünver, Nevşehir’in ciddi bir gelişim içerisine girdiği en önemli mahallelerinden biri haline gelen bu alanda ciddi yatırımlara yöneleceklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar,Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ün de katıldığı sohbet toplantısında konuşan Ünver,söz konusu alanın halen TOKİ’nin olduğunu ve bu yaz döneminden itibaren Nevşehir Belediyesine devir edileceğini vurguladı. Ünver, bu süreç ile birlikte bu bölgede oturan vatandaşların sosyal düzeylerinin geliştirilmesine yönelik örnek çalışmaların sergileneceğini söyledi.

Bu bölgede 419 konutun bu yıl içerisinde hak sahiplerine verileceğini ve 754 konutun daha inşaatının başlatılacağını aktaran Ünver, bu yapılanmaların tamamlanması ile birlikte bu bölgede okul ve diğer sosyal donatıların ciddi bir ihtiyaç olarak belirlendiğini ifade etti. Ünver “ Bu alandaki konutlaşma ağının genişlemesi ile birlikte bizlerde çalışmalarınızı sürdürüyoruz. Bir cami, alışveriş merkezi,2 okul planlamamız var. Bu bölge gerçekten büyük bir gelişim içerisinde. Bizlerde bu gelişime ciddi anlamda katkı sağlamaya özel bir çaba harcıyoruz. ”dedi.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sohbette Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, vatandaşların sorularını cevaplandırdı. Ünver toplantı bitiminde vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.