CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Bekir Ödemiş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Mustafapaşa Otel'de yerel basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda buluştu.

Kahvaltıda basın mensuplarıyla sohbet eden Ödemiş, “Önümüz mart, bahar. Artık Ürgüp ilçemizde kış bitecek, baharları açan kır çiçeklerinin dönemi başlayacak” dedi.

Ürgüp'te üst üste iki dönem Başkanlık yapma şeref ve onuruna erişerek görev süresi boyunca çok iyi işler yaptıklarını çıtayı üst düzeye çıkarttıklarını kaydeden Bekir Ödemiş, “Yakalanan bu ivmenin daha da ileri götürülmesi ve kalan hizmetlerimizin eksiksiz tamamlanması için sizlerin huzurundayım. Bütün bu ivmeye rağmen Ürgüp ilçemizin önünde çok kat edecek yolu var. Ürgüp öyle bir noktaya gelmelidir ki, dünyanın konuştuğu bir marka kente dönüştürülmesi gerek. Zira Kapadokyamızın başkenti Ürgüp'ümüzde Allah’ın bahşettiği pek çok güzellikler var. Bunun için kaybedilecek zamanımız yok.  Hemşerilerimin çok daha aydın, çağdaş, sorunlarını sıfır noktaya taşımış bir Ürgüp'te yaşamaya fazlasıyla hakkı var diye düşünüyorum.

Ürgüp'ü Deneyimlerimiz, tecrübelerimiz; birikimlerimizle bir dönem daha beraber düşünmeye, beraber planlamaya ve beraber yönetmeye sizlerle beraber talip olduğumu ifade ediyorum. Gelin, kırmadan, yıkmadan, incitmeden ilçemize yakışır olgunlukta birlikte yürüyerek Ürgüp'ümüzü el ele vererek zirveye çıkaralım.” çağrısında bulundu.

Bekir Ödemiş, “Buraya ihtiyaç olduğu için geldik. Bıraktığımız Ürgüp, Türkiye’nin, dünyanın yıldızıydı. Ama geçen süre içerisinde Ürgüp’ün o parıltısı kalmadı. İnternette satışlara baktığınızda Uçhisar birinci, Göreme ikinci, Avanos üçüncü, Ürgüp dördüncü sırada. Belediyemizin çalışmalarını da yok saymıyoruz. Ve hiçbir yerde belediye başkanımızı ya da diğer adayları kötülemiyorum. Bu bize yakışmaz.” diye konuştu. Belediyeciliği dünya çapında takip eden birisi olduğunu aktaran Ödemiş, Ürgüp’ün bu konuda geri kaldığını ifade ederek, şunları söyledi: “Baktık bir ihtiyaç var. Hemşerilerimizde de bir talep var. İşini iyi yapan bir belediye başkanı varsa ben buraya gelip onu karalayıp aman beni seçin diyemem. Bize uymaz. İhtiyaç var. Bizim de enerjimiz yerinde, elimiz de iş tutar vaziyette, halkımız da destek verirse gelip memleketimize bir görev yapalım dedik. İş yapmaya, bir işe yaramaya geldik.”
 

CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Bekir Ödemiş, "Ürgüp'te sosyal belediyeciliğin varlığı tüm yönüyle hissedilecek "dedi.

AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN...
Başkan adayı Ödemiş, sosyal belediyecilikle çocuklarımızı yarına hazırlıyacağız. Yarınımız çocuklarımıza öz güven aşılayacak, kendilerini ifade edebilecekleri ve onların yeteneklerini ortaya koyabilecekleri kemanıyla, balesiyle, ingilizcesiyle, bilgisayarı ile kurslar düzenleyeceğiz. Yatırım ve kaynaklarımızı çocuklarımıza kadına doğru bir şekilde harcarsak ancak o zaman ilçemizi, şehrimizi ülkemizi daha ileri bir noktaya taşıyabiliriz." dedi.

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ
Ödemiş; "Amaçlarının, eğitim düzeyi yüksek, çağdaş, mutlu insanların birlikte yaşadığı, paylaştığı Ürgüp ilçesini üniversite, kültür ve turizm başkenti yapmak" olduğunun altını çizdi. İnşallah herkesi kucaklayan bir anlayışla Ürgüpümüz 1 Nisan da aydınlık bir geleceğin sabahına uyanacak. Ve kazanan Ürgüp ve Ürgüplü hemşehrilerimiz olacak. Başaracağız çünkü inanıyoruz..." dedi.

Kapılarının herkese açık olduğunu söyleyen Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ödemiş, “Bizlere şu ana kadar destek veren ve bundan sonra da destek vermek isteyen herkese candan teşekkür ediyorum. Sevdalısı olduğumuz Ürgüp ilçemizi birlikte yöneteceğimiz günlere az kaldı. Ürgüp ilçemizi birlikte yönetmek adına kapımız her fikirden insanımıza sonuna kadar açık olacaktır.”

Ürgüplü hemşehrilerinin şahsına her siyasi görüş ve kanadından büyük bir teveccüh olduğunun da altını çizen Ödemiş, Sizlere bir teklifim var, bunu bir kere daha göstermek adına, yerel seçim eliyle sizin o engin bakışınız engin değerlendirmelerinizle gönüllerdeki ittifakı Ürgüp'te bir kez daha kurgulayalım. Bunu sizlerle beraber dün başardık, bu günde başarabiliriz. Buna yönelik umudumu heyecanımızı hiçbir zaman kaybetmedim. Bu süreçler tek başına taşınmıyor. Bu süreçlerin size inanan gönül alan vatandaşlarınızla taşımanız gerek” diye konuştu.

CHP Ürgüp İlçe Başkanı Ali Alper'in de yer aldığı basınla kahvaltı proğramında Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile Nevşehir’de görev yapan ulusal ve yerel medya mensupları katıldılar.