Nar Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan Genç İş Adamı İsmail Usta, "Güzel kasabamızın her türlü sorunlarını, sıkıntılarını, problemlerini çok iyi bilmekteyim. Biz Allah nasip eder, Rabbim nasip eder, partim aday gösterir, hemşehrileriminde desteği ve gücüyle başkan olduğumuzda neler yapılacağına, ne gibi kalıcı eserler üreteceğimize bugün olduğu gibi Allah nasip ederse sizler de şahit olacaksınız" dedi.

AK Parti Nar Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Usta; "Temiz Toplum, Temiz Yönetim, Temiz Siyaset İçin Kasabama hizmet üretmek için aday oldum." dedi.

Biz AK Belediyecilik olarak seçildiğimiz takdirde şunu biliyoruz ki hükumetimizin gücü, Cumhurbaşkanımızın gücü Nevşehir'in yanında, Nar kasabasının  yanında olacaktır. Teşkilatımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmek için aday adayı oldum. Nar kasabamız ve Narlı hemşehrilerimize hizmet etmek için, genç, dinamik, enerji dolu, gecesini gündüzüne katarak çalışacak bir başkana ihtiyaç olduğu için aday adayı oldum. Nar kasabası'nın her mahalle, cadde ve sokaklarını adım adım karış karış bilirim. Tüm samimiyetimle söylemek istiyorum. Gerek şahsım, gerekse başka aday adayı arkadaşım partimizden aday gösterildiğinde Nar Belediyemizin AK Belediyecilik ile tanışması için size huzurlarınızda söz veriyorum gece, gündüz çalışmaya" diye konuştu. 

Usta; 'NAR'ın değil Beş Yıl, Beş GÜN kaybetmeye tahammülü yok.'

AK Parti Nar Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Usta; "Suyunu içtiğim, havasını soluduğum ve her zaman beldemize hizmet etmek ve daha güzel bir NAR için hiç durmadan, yorulmadan çalışacağımızı buradan ifade etmek istiyorum. Memleketine gönül vermiş biri olarak beldemizi bugün olduğundan daha yaşanılabilir, daha huzurlu bir geleceğe taşımak niyetindeyim. Bu sorumluluğu bütün Nar’lı hemşehrilerimin de hissettiğini de biliyorum. Dolayısıyla birlikte yöneten, birlikte çabalayan bir belediyecilik anlayışıyla beldemizi hak ettiği noktaya beraber taşıyacağız. Unutulmasın ki, Nar'ımızın değil Beş Yıl, Beş gün kaybetmeye tahammülü yok.” dedi.

Öte yandan AK Parti Nevşehir Temayül yoklamasına katılan Nar Belediyesi Başkan aday adayı İsmail Usta burada yoğun ilgi gördü. Partililerle bire bir görüşerek AK PARTİ MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile fotoğraf çektiren Usta, partililer tarafından da yoğun ilgi gördü.