16. Uluslararası Travel Turkey İzmir fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarda, Nevşehir, Ürgüp, Uçhisar Belediyeleri ile Kapadokya alan Başkanlığı ve KAPHİB olmak üzere 5 kurum katılım sağlıyor.

Fuarın Açılışına Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Elma, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, KAP-HİB Müdürü Levent Ak, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Nar belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, TÜRSAB Kapadokya BTK Başkanı Talip Aldemir katıldı.

Nevşehir eski Valisi hala hazırda Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya'da Kapadokya standını gezerek fuarda başarı dileğinde bulundular.

Nevşehir Valiliği öncülüğünde, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) koordinatörlüğünde, Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin turizm değerleri, tarihi ve doğal güzelliklerinin İzmir’de tanıtılacağı fuar 10 Aralık’a kadar gezilebilecek. 

Fuarın en gözde standlarından olan Kapadokya standını görmek için mutlaka Travel Turkey İzmir Fuarı’na uğramalısınız.

Gaziemir ilçesinde bulunan yeni fuar kompleksinde gerçekleştirilen, uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri 3 gün süresince ağırlayacak olan fuarda, Nevşehir Kapadokya Bölgesinin sahip olduğu zenginliklerin etkin bir biçimde tanıtımı yapılacak.