Vali Ali Fidan, kurum ziyaretleri kapsamında Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Vali Ali Fidan İl Müdürlüğüne ziyaretinde Milli Haltercimiz Şaziye Erdoğan çiçek takdiminde bulundu. Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Şaziye Erdoğan ile bir süre sohbet eden Vali Fidan 2024 Paris Olimpiyatlarında başarılar diledi.
Tesislerimizde antrenmanları devam eden sporcularımızla ve antrenörlerimizle bir araya gelen Vali Fidan sporcularımızla spor branşlarında ve akademik hedefleri hakkında sohbette bulunan Vali Fidan, “Geleceğimizin teminatı siz kıymetli gençlerimizin hem eğitim hayatınızda, hem de spor alanında elde edeceğiniz başarılarla ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz. Türkiye Yüzyılı siz gençlerimizin omuzlarında daha ileriye taşınacaktır” dedi.
Akabinde Vali Ali Fidan, İl Müdürü Muhsin Özdemir’den tesisler, yurtlar, faaliyetler, çalışmalar ve projeler hakkında brifing aldı.
İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir’deki tesis yatırımları, yurtlarda kalan öğrenciler, sporcu altyapısına yönelik yatırımlar ve gençlik çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Nevşehir’de gençlik ve spor alanında büyük yatırımların yapıldığını vurgulayan İl Müdürü Özdemir, gençlik çalışmalarının yanı sıra tesis yatırımları, spor ve sporcu altyapısına yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nevşehir’de yapılan yatırımlar, yapımı devam eden ve planlanan tesislerle ilgili ayrıntılı bilgi de veren Özdemir, yerel yönetimler, kent dinamikleri, taban birlikleri ve kulüplerle işbirliği içerisinde Nevşehir’i sporda marka kent yapmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Vali Ali Fİdan, İl Müdürü Muhsin Özdemir’e ve tüm personele teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.