Nevşehir Valisi Ali Fidan, İlimizin ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunan Acıgöl Organize Sanayi Bölgesindeki işletmeleri ziyaret etti.

Vali Fidan, bu kapsamda Modern Lojistik ve Reklam, Roms Trailer Endüstri Mühendisliği ile Norsa Sıcak Metal Dövme Fabrikasında incelemelerde bulunarak, firma yetkilerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ayrıca organize sanayi bölgelerinde yatırım yapmak isteyen müteşebbislere davette bulunan Vali Fidan istihdama, üretime ve ihracata yönelik sağladıkları katkılardan dolayı firma yöneticilerine teşekkür etti.

Vali Fidan'a, Acıgöl Kaymakamı İsmail Battal, Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili, Vali Yardımcısı Hüseyin Çam, Garnizon Komutanı Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkan Yardımcısı ve Nurlular Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Nurlu, NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ile Nevşehir ve Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Samet Kafalı da eşlik etti.