Vali Fidan Haberleri

Vali Fidan haberleri ve güncel Vali Fidan gelişmeleri, Vali Fidan ile ilgili tüm video, Vali Fidan fotoğrafları ve Vali Fidan haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Yerel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, ilçe ziyaretleri kapsamında Kozaklı İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Genel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Kozaklı ilçesine bağlı mahalle ve köylerinden seçilen muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kültür

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Kızılay Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Nevşehir Külliye Camiinde düzenlenen aşure hayrına katıldı.

Yerel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir'in İl Oluşunun 70. Yıl Dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Güncel

Nevşehir Valisi Ali Fidan,Hacıbektaş İlçesine bağlı Karaova köyünde biçerdöver direksiyonuna geçerek buğday hasadı yaptı.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş ilçesine bağlı mahalle ve köylerinden seçilen muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yerel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Mazı Köyü Muhtarlığını ziyaret ederek, Köy Muhtarı Cafer Kaygısız’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Derinkuyu ilçesine bağlı mahalle ve köylerinden seçilen muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ekonomi

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek firma yetkililerinden bilgi aldı.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Acıgöl ilçesine bağlı mahalle ve köylerinden seçilen muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yerel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntıları yerinde görmek ve çözüm bulmak amacıyla köy, belde ve ilçe ziyaretlerine devam...

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Avanos'un mahalle ve köylerinden seçilen muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu