Vali Fidan Haberleri

Vali Fidan haberleri ve güncel Vali Fidan gelişmeleri, Vali Fidan ile ilgili tüm video, Vali Fidan fotoğrafları ve Vali Fidan haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Genel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın tabutunun üzerindeki Türk bayrağını ve fotoğrafını şehidimizin annesine takdim etti.

Nevşehir

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehirli Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın Boğazköy’deki ailesini ziyaret etti.

Ekonomi

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Nevsac Boru Profil İmalat firması ve Akyüzler Karasör firmasını ziyaret etti.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Göre yolu üzerindeki 138 bin metre kare büyüklüğündeki alanda yapılacak olan Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu.

Genel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu...

Yerel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Ramazan Bayramı nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek,...

Genel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Merkez Bekdik Mahallesi Jandarma Asayiş Uygulama Noktasını ziyaret ederek, nöbet tutan Jandarma personeli ile sahur yaptı.

Genel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevi ve Nermin Erdemir huzurevinde kalan büyüklerle iftar sofrasında buluştu.

Genel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Nevşehir il Temsilciliği ve Yeşilay Danışmanlık Merkezini (YEDAM) ziyaret etti.

Genel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, kurum ziyaretleri kapsamında, AHİLER Kalkınma Ajansını (AHİKA) ziyaret ederek yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nevşehir

Nevşehir Valisi Ali Fidan, kurum ziyaretleri kapsamında, Çalışma ve İşkurumu İl Müdürlüğünü ziyaret ederek yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi...

Genel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek gerçekleştirilen 2024 yılında çalışmalar hakkında detaylı brifing aldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu