Nevşehir Valisi Ali Fidan beraberinde Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ile birlikte Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nı oda binasında ziyaret etti.

Oda Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz tarafından karşılanan Nevşehir Valisi Ali Fidan’a oda çalışmaları hakkında bilgilendirilme yapıldı. Akabinde Vali Fidan başkanlığındaki heyet Yeni Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren sanayi esnaflarını ziyaret ederek, esnafların çalışmalarını yerinde inceledi ve çay eşliğinde sohbet edildi.

Nevşehir'e atandığı günden itibaren gerçekleştirdiği ziyaretlerle, esnaf ve halkla iç içe olmaya özen gösteren Vali Fidan, esnafların ihtiyaç, talep ve önerilerini yerinde dinlemeye özen gösteriyor.  

Şehrimizin ekonomisine katkılar sunan tüm kesimleri önemsediklerini belirten Vali Fidan, tek tek ziyaret ettiği ve samimi diyalogların yaşandığı ziyarette, sanayi esnafına hayırlı, bereketli kazançlar temennisinde bulunarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ziyaret sırasında sektördeki güncel gelişmeleri, talep ve sorunları dinleme fırsatı buldu.

Ziyaretten dolayı Vali Fidan'a teşekkür eden esnaflarımız, duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Pınarbaşı'da ziyaretleri ile esnaf ve sanatkarlara olan ilgi ve alakası sebebiyle Vali Fidan’a teşekkürlerini iletti.

24148Ade 0035 4Fec Bcb7 58A12E59C493

F483Bad4 Ce4C 4A24 B714 1E73223944Ad

Editör: İbrahim UYSAL