Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Mehmet Varol ve beraberinde Av. Selçuk Tekeli Nevşehir Gündemin adresi www.fibhaber.com u ziyaret etti.

Mehmet Varol:" FİB Haber ilkeli gazete" 
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Mehmet Varol ve beraberinde Av. Selçuk Tekeli gazetemizin sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan NTSO Meclis Başkan Vekili Varol, FİB Haber’in ilkeli bir gazete olduğunu söyledi. Varol, “Öncelikle yeni yerinizin hayırlı olmasını diliyorum. FİB Haber ve siz şimdiye kadar hep ilkeli bir yayıncılık yaptınız.Nevşehir de ki başarınızın sırrıda bu olsa gerek. Geçmişte almış olduğunuz başarılar bu görevinizi ne kadar iyi bir şekilde yerine getirdiğinizin bir göstergesi.İnşallah hepimizin gayesi ortak, Siyasiler, Bürokratlar, STK lar ve Basın olarak herşey memleketimiz Nevşehir e daha güzel hizmetler edebilmek adına... Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu. Gazetemizin sahibi Çapacı ve Uysal'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.