AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar, seçim ziyaretleri kapsamında Nevşehir Belediyesi personeli ile buluşarak sohbet etti ve destek istedi. Sanayi bölgesini ziyaret eden Yanar, AK Partili İlçe Başkanları ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Oda Başkanları da misafirleri ağırlayarak milletvekili adayları ile sohbet etti.

Seçim kampanyası süresince vatandaştan büyük teveccüh gören Mustafa Rauf Yanar, Birlik Başkanlığı önünde bir vatandaşın “Allah sizlerden razı olsun. Allah işinizi rast getirsin. Allah bu memleketten Tayyip Erdoğan’ı eksik etmesin. Dünya durdukça dursun. Benden alsın ömür ona versin” ifadeleri karşısında çok duygulandı.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde vatandaşların sevgi seli görülmeye değer görüntüler ortaya çıkarıyor.

Kemikkıran dua eden vatandaşa, “Sizin duanız desteğinizle sayın Cumhurbaşkanımız inşallah yeniden Cumhurun başında olacak.” diyerek cevap verdi.

KYK yurdunu ve sanayi bloklarını tek tek dolaşan Yanar, çat kapı ev ziyaretleri ve kararsız seçmenle telefon bağlantıları yaptı. Seçmenlere neden Tayyip Erdoğan’a ve AK Partiye oy vermeleri gerektiğini anlattı.

AK Parti SKM organizasyonuyla sandık kurulu toplantısına katılan Yanar, 350 Evler Mahallesi’nde vatandaşların oldukça yoğun ilgi gösterdiği toplantıya katıldı ve Emlak Konutlarda bulunan seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek vatandaşlarla ve misafirlerle sohbet etti.  HABER MERKEZİ

detail-photo-fancybox-1detail-photo-fancybox-2detail-photo-fancybox-3detail-photo-fancybox-4