AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Av. Mustafa Rauf Yanar,  14 Mayıs seçimleri öncesi hane ziyaretleri kapsamında çalınmadık kapı, sıkılmadık el ve girmedik gönül bırakmıyor.

“14 Mayıs’ta Nevşehir'de yine bir tarih yazacağız”

Yanar, “Zafere inanan AK kadrolarımızla 14 Mayıs seçimlerini de kazanacak ve Türkiye'nin en büyük ailesi olarak ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

‘Cumhurbaşkanımız nasıl ki ömrünün yaklaşık 50 yılını insana hizmetle geçirmişse, biz de onun yolunda durmayıp yola devam edeceğiz. Bundan sonra çalınmadık kapı, girmedik ev bırakmayacağız. AK Parti olarak 14 Mayıs’ta tekrar tarih yazacağız' açıklamasında bulunan Nevşehir Milletvekili Adayı Yanar;“14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçim sathındayız. 14 Mayıs tüm dünyanın, özellikle İslam aleminin yakından takip ettiği bir seçim haline geldi. Yüklendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz. Gece gündüz demeden tüm teşkilat üyelerimiz ve milletvekili adayı arkadaşlarımızla birlikte çalışarak milletimizle geleceğin umudunu, bugünün inancını ve heyecanını paylaşacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve bizler sadece 85 milyonluk Türkiye'nin değil, kalbi bizimle atan tüm mazlum ülkelerin ve sessiz milyonların umudu, sessiz milyonların gür sesiyiz. İmanımızla, inancımızla hepsinin üstesinden geliyor, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Bizim teşkilatımızın her bir üyesi, millete hizmeti aşk olarak gören bir anlayışa sahiptir” dedi.

Ziyaretlerinde AK Parti’nin 21 yıldır Türkiye’ye kazandırdığı kazanımları bir bir anlatan Yanar,  vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.