Son bir bölümü Kapadokya'da çekilen ve Kanal D ekranında her hafta reyting rekorları kıran 'Yargı' dizisi, yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor.

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi Yargı yeni bölümü ile ekrana geliyor. Senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin’in oturduğu Yargı’nın yeni bölümü Kapadokya'da çekildi.

"Sana hayatının en güzel gününü yaşatacağım!"

Dizi yeni bölümünde izleyecilerini muhteşem doğası nezih ve romantik ortamı dertlerden uzak masallar ülkesi Kapadokya'ya götürüyor.

Dizinin yeni bölüm fragmanında Avukat Ceylin ve  Savcı Ilgaz'ın Kapadokya yolculuğu şimdiden romantik ve seyir keyfi yüksek bir bölümün sinyallerini veriyor.

Ilgaz'ın Ceylin'e sürpriz bir seyahate çıkarmasıyla başlayan fragmanda seyirciler Kapadokya'ya giden ikilinin aşk dolu anlarına şahitlik ediyor hikayenin devamında Ceylin'in Ilgaza cinayete dair bildiklerini anlatıp anlatmadığı ise büyük merak konusu ...

Dizinin Güzel atlar diyarı Kapadokya bölümünde, Uçhisar'dan Avanos'a Ürgüp'ten Ortahisar'a süslenen Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'den muhteşem görüntüler yer alıyor.

İşte Yargı dizisi yeni bölüm Kapadokya fragmanı...