Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve İş İnsanı Muzaffer Leblebici'yi makamında ağırladı.

Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok; "Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Yücel Menekşe ve iş insanı Sayın Muzaffer Leblebici’yi Belediyemizde misafir edip, Hacıbektaş’ımızın gelişimi konusunda çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekilimiz Sayın Menekşe'ye ve Kadıncık Ana Kadın kooperatifine paketleme cihazı hediyesi içinde İş İnsanı Muaffer Leblebici'ye çok teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Nevşehir Valiliğimiz tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Hacıbektaş ilçemize gelişinin 101. yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen programa Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel ve protokolümüz ile birlikte katılım sağlayarak program sonrası Hacıbektaş Belediyesini ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde bizlere eşlik eden İş İnsanımız Muzaffer Leblebici’ye Kadınlarımızın oluşturduğu Kadıncık Ana Kadın girişim ve üretim kooperatife vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum." dedi.