İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü Öğrencileri Kozaklı ilçesi Küllüce İlkokulunda şenlik düzenlediler. Proje sorumlusu Betül Eyüpoğlu okul müdürü Aydın TEMEL ile yaklaşık 2 ay öncesinde irtibat kurarak bir plan dahilinde  öğrenciler için hediyeler Fen Bilimleri etkinlikleri ve tiyatro gösterileri ayarladılar.

Proje kapsamında Akpınar İlkokulu ve Çayiçi yunus Emre İlkokulundan da öğrenciler Küllüce İlkokulunda misafir edilerek etkinliklere katıldılar.  Okulu dış cephe ve iç boyası yapan işletme kulübü öğrencileri köylüler tarafından  yapılan öğle yemegi olarak Nevşehir Çöreğini yediler.

Öğle sonu ilçe milli eğitim  müdürü sayın Ali AŞKAR Bey okulu ziyaret ederek misafir öğrencilerle sohbet etti. Küllüce Köyü Muhtarı Yusuf ÇELİK bey misafirlerle özel olarak ilgilendi.

Gün boyu etkinlikler ile eglenceli vakit geçiren okulumuz öğrencileri unutmayacakları bir gün yaşadılar. Okul müdür Yetkili öğretmeni Aydın Temel  Öğrencilerimiz için çok mutlu oldum. Bu güzel günü organize eden İstanbul Yıldız Teknik İşletme bölümü öğrencilerine, desteklerini esirgemeyen ilçe milli eğitim müdürümüze ve her zaman yanımızda olan köylülerimize çok teşekkür ediyorum dedi.